Laat u overtuigen

Goedkope webhosting, betrouwbare webhosting, hosting, dewebhostGoede service

Wij bieden u betrouwbare hosting. Tevens zijn wij service gericht en niets is ons te gek. Schroom dus niet om contact op te nemen voor zaken die andere hosting bedrijven niet aanbieden.

Simplele webhosting, webhosting betrouwbaar, hosting, dewebhost, kiezen webhostingZeer eenvoudig

Webhosting hoeft niet complex te zijn. Wij kunnen uw instellingen en administratie beheren. U vraagt en onze servers draaien.

Snelle webhosting, betrouwbare webhost, hosting, dewebhostSnelle laadtijd websites

Wij werken met A-merk producten en leveranciers om de kwaliteit en snelheid van onze service te waarborgen. Wij zorgen voor een snellere laadtijd van uw website, een snellere laadtijd van uw website is goed voor SEO.

Snelle webhosting, betrouwbare web host, hosting, dewebhostBetere e-mail systemen

Een externe mailserver vangt alle e-mails op wanneer uw website niet meer bereikbaar is. Hierdoor gaat er geen e-mail berichten verloren! Het e-mail bericht zal tijdelijk op een andere server worden opgeslagen. Deze server probeert met regelmaat het e-mail bericht alsnog af te leveren bij de server van uw website, net zolang totdat dit succesvol is verlopen. Hierdoor ontvangt u alsnog het e-mail bericht, terwijl op het moment van versturen van het e-mail bericht de server niet bereikbaar was!

Professionele hosting, webhosting, dewebhost nl, hosting, betrouwbare webhostHoge uptime

Wij zorgen voor een hoge uptime. Wij houden de servers waar uw website op draait 24 uur per dag in de gaten, zodat u geen zorgen heeft of uw website niet bereikbaar is.

Snelle webhosting, betrouwbare web host, hosting, dewebhostDe juiste hardware en het juiste netwerk

Onze hardware staat in èèn van de beste datacenters van de wereld! Datahouse in Alphen a/d Rijn. Verder maken wij uitsluitend gebruik van de beste Dell servers. En draait alles op een zeer stabiel Debian platform.